Dobrodošli u M&S Shop

cover

Naša misija je opremiti vas alatima i materijalima koji će vam omogućiti da pretvorite svoje ideje u stvarnost.

Dobrodošli u našu vodeću tvrtku koja se specijalizira za boje, lakove, ručne alate, dijelove za trimere, vrtnu opremu, građevinski i bravarski program, kao i električne pastire. Kao jedan od vodećih dobavljača u industriji, ponosimo se pružanjem najkvalitetnijih proizvoda i usluga našim klijentima.

Naša strast za bojama i ljubav prema uradi-sam kulturi potiču nas da vam pružimo širok izbor boja i lakova za svaku vrstu projekta. Bez obzira trebate li obnoviti svoj dom, osvježiti zidove ili preurediti prostor, naša paleta boja nudi bogatu raznolikost boja, tonova i završnih premaza koji će vaš prostor oživjeti.

Kao entuzijastični majstori, razumijemo važnost dobrih alata za postizanje izvrsnih rezultata. Naša kolekcija ručnih alata obuhvaća sve, od osnovnih alata do specijaliziranih instrumenata za razne industrije. Bilo da ste profesionalac ili hobist, naši alati pružaju vrhunsku kvalitetu, izdržljivost i preciznost kako biste uspješno obavili svoje projekte.

Vrt je vaše mjesto za opuštanje i kreativnost, stoga vam nudimo širok asortiman vrtnih uređaja i opreme. Bilo da njegujete vrt, oblikujete živice ili održavate travnjak, naše vrtno oruđe će vam pomoći da ostvarite svoje vizije. S vrhunskim trimerima, kosilicama, škarama i ostalim vrtnim alatima, postići ćete uredan i prekrasan vrt.

Za vaše građevinske i bravarske potrebe, pružamo sve što vam je potrebno. Naša ponuda građevinskog i bravarskog programa obuhvaća visokokvalitetne materijale i komponente koji osiguravaju sigurnost, pouzdanost i izdržljivost.

Naša posvećenost sigurnosti i zaštiti vaših životinja dovela je do naše ponude električnih pastira. Pružamo vam pouzdane i učinkovite sustave za kontrolu i zaštitu vaših stada.

20000+

Prodanih artikala

100%

Zadovoljnih klijenata

500+

Artikala

10+

Godina iskustva

Inovacija koja transformira vaš svijet!

Bez obzira trebate li boje i lakove za obnovu vašeg doma, ručne alate za gradnju ili vrtnu opremu za uređenje vašeg vrta, mi imamo rješenja koja će vas inspirirati. Naša strast za inovacijama potiče nas da uvijek budemo korak ispred, donoseći vam najnovije tehnologije i dizajne. Uz nas, vaša transformacija postaje stvarnost!

Glavni Menu